lördag 22 augusti 2009

Pågående projekt


Nu har vi kommit hem efter en tur till Hemavan där vi bland annat plockat kantareller och vandrat lite på fjället. Så gott det nu går med en busig 15 månaders. Ingen virkning alls har hunnits med under resan. Nu ska jag försöka ta igen lite och göra klart apan jag börjat på. Jag har även börjat på en till bambi, den här gången i Muskat, jättehärligt garn att virka med och så vackert! Jag har också provvirkat en blomma som jag tycker är så fin. Åh vad jag skulle vilja ha en stor filt av sådana blommor! Får de om jag orkar göra sisådär 150 st!

torsdag 13 augusti 2009

Segt här

Här är det visst fortfarande segt. Mannen har semester och jag har mina sista veckor föräldraledigt innan jag börjar om att jobba efter ett och ett havt års ledighet. Det har inte blivit så mycket virkat på sistone för vi verkar fara och flänga och vara uppbokade mest hela tiden. Jag virkar på apan i Dohertys bok. Det är bara ett ben kvar på den så den är snart klar, då ska jag naturligtvis uppdatera med bild. Efter apan hade jag tänkt börja med en björn ur samma bok som apan men garnet jag har beställt till den har inte kommit än... Annars funderar jag på att göra en till bambi i en annan färg. Sen har jag ju fågelmobilen och kaninen som jag aldrig lyckas montera ihop kvar att pyssla med.

Ser att jag fått en följare, så roligt!

onsdag 5 augusti 2009

Hälsning från Preben och uppdatering av virkningen

Nu har vi varit ute på en sväng med husvagnen och inte blev det något virkat under den tiden men lite har jag hunnit med i alla fall. Vi hälsade på Preben i hans nya hem och han har verkligen fått det bra! Han har dessutom flera nya grodvänner. Titta så trevligt de har det:
Här kommer bilder på Bianca som fått sina paljetter, hon blev ganska fin med lite bling-bling eller hur? Bilderna blev inte så bra men jag har inte tid att få till den perfekta bilden.

Sen har jag ju gjort en äppelburk
Och så har jag virkat klart min Punk Bunny som heter Hubbe. Han är en cool kille men har ett hjärta av guld.
Jag fick mina ögon från USA i förra veckan. Många fina ögon i olika färger men även svarta i två olika storlekar och genomskinliga som jag kan måla själv. Nu hindras jag inte av att jag saknar ögon i alla fall! Det är härligt att ha många olika att välja på.